Obľúbené

There are no products on the wishlist!

Žiadne produkty v košíku.

Sme slovenská značka, pre mnohých neznáma. Budem rada ak si nájdete pár minút a prečítate si týchto pár riadkov, aby ste nás spoznali trošku viac.

 

Náš firemný koncept nie je postavený ako pri väčšine značiek t. j. eshop a reklama. Nepracujeme len od stola. Medzi benefity spolupráce s nami patria obchodné zástupkyne. Niekde som už pár krát zachytila, že si niektoré  značky robia produktové prezentácie. Áno dozviete sa o produktoch danej značky, ako sa s nimi pracuje, prezriete si ich naživo…atď. okrem toho vás však čaká aj:  Zahlásite sa, ZAPLATÍTE, dostavíte sa na miesto konania, strávite tam minimálne pol dňa, dostanete nejaký certifikát, ktorý je vám profesne na nič….

Čo by ste však povedali na to, ak by prišiel niekto kto sa vám snaží pomôcť vo vašej práci napredovať, vie aké sú vaše priority a potreby? My ich poznáme a medzi najdôležitejšie patrí kvalita, cena, čas a odborné poradenstvo. Chcete vedieť ako to robíme my?

 

My prídeme za vami, lebo ste pre nás dôležité….Naša obchodná zástupkyňa si s vami dohodne stretnutie – VY si poviete kedy to vyhovuje vám, NEMUSÍTE nikam cestovať, príde až k vám,  individuálne a presne podľa vašich potrieb vám odprezentuje materiál, viete si ho vyskúšať a otestovať vo vašej lampe. Poradí vám ako s produktami pracovať, vysvetlí vám ktorý gél je na čo vhodný a prečo. Bude sa venovať len vám. Časovo vás nezaťaží (v priemere 15-45min.), nebude vám ukazovať sortiment, ktorý je pre vás nezaujímavý, ukáže vám presne to čo by vám mohlo vyhovovať a čo vás bude zaujímať. Samozrejme má k dispozícii aj vzorkovníky farieb. Budete presne vidieť ktorá farba ako vyzerá.

 

Toto celé je BEZPLATNÉ a nezáväzné. Nemusíte si objednávať nič, nie je to podmienka, ide nám o to aby ste všetko videli naživo a prípadné otázky vám boli zodpovedané. Stavím sa s vami, že každej jednej z vás sa aspoň raz stalo, že pri objednávke cez akýkoľvek eshop, už prišlo niečo iné než ste očakávali (hlavne farby). Takto tomu viete predísť. A okrem iného, naše obchodné zástupkyne majú k dispozícii vždy špeciálne akcie a výhody, ktoré sú iba u nich.

Aj keď vieme, že pokiaľ ste si vybrali povolanie nechtárky, robíte to čo vás baví. Úprimne však nezabúdajme povedať, že táto práca vás aj živí. Preto vieme, že ceny sú tiež dôležité. My sa ich snažíme tlačiť na minimum. Nepremietame do nich zbytočne drahé obaly, vernostné body za nákup, či drahé reklamy. Chápeme, že ste veľakrát s materiálom, ktorý používate spokojné a nechcete ho meniť…položte si však otázku: čo ak existuje niečo čo mi bude vyhovovať viac? Za vyskúšanie nedáte ani cent a možno nájdete ideálny gél u nás. Tak ako mnohé iné 🙂

 

Obľubené položky 0
Open wishlist page Continue shopping