Obľúbené

There are no products on the wishlist!

Žiadne produkty v košíku.

Úžasná jar, obdobie keď sa príroda prebúdza a našim zmyslom sa žiada prejsť z tmavých a studených odtieňov do teplých, jemných či pestrých. Aj tento rok budú farbami jari typické pastelové tóny. Okrem nich sa v najtrendovejších objavilo aj trochu prekvapení ako Barn red či Rum raisin. Zemité farby boli v kurze celý minulý rok a rok 2019 v týchto tónoch pokračuje, bez ohľadu na ročné obdobie.

V zdobení  či dizajne sa medze nekladú. Záleží len na vás a vašom vkuse čo budete nosiť. Ak však chcete byť IN, nosia sa minimalistické s maximálne jedným výraznejším akcentom. S decentným oživením glitrami hlavne na špičkách nechtov, či už prísne ohraničené alebo do stratena, tiež nič nepokazíte. Chrómovému efektu taktiež ešte neodzvonilo a stále sa nosí.

Čo sa dĺžky týka v kurze sú stále krátke a praktické nechty. Nikto vám však nezakáže nosiť to, čo sa páči vám. Asi najdôležitejšie je mať nechty pekne upravené a čisté. Dajte si záležať na výbere nechtovej dizajnérky či manikérky, ktorá vám odborne nechtíky dokonale upraví podľa vášho želania.

Naša jarná kolekcia vám ponúka na výber presne z týchto odtieňov.

Obľubené položky 0
Open wishlist page Continue shopping